Dobrodošli, zovem se Virgoleo i verujem da zajedno možemo kreirati fantastične stvari!

Virgoleo je nastao sa idejom da ukombinuje moje prethodno radno iskustvo u marketingu i prodaji, strast prema dizajniranju i želju za stvaranjem elegantnih, jednostavnih i prelepih brend rešenja za sve one koji žele da unaprede svoje poslovanje i stvore vanvremenski brend.

Zajedno možemo raditi na stvaranju dizajn rešenja, počev od promotivnog materijala do kompletnog online prisustva i imidža. Recite mi više o vašem poslovanju kako bi prilagodili prelep dizajn baš za vaše potrebe i koji će unaprediti vaše prisustvo na tržištu i korisničko iskustvo u samo nekoliko jednostavnih koraka. 

Stvaranje vizuelnog identiteta

Moje vodeće vrednosti u stvaranju prelepih, funkcionalnih vizuala su jednostavnost, posvećenost i očuvanje tradicije brenda. Recite mi više o vašem poslovanju i zajedno možemo osmisliti najbolja dizajn rešenja koja će doprineti odličnim poslovnim rezultatima.

Grafički dizajn

Jednostavna i profesionalna dizajn rešenja za vaše usluge, proizvode, kataloge, promotivni materijal i još mnogo toga u želi da stvorimo prepoznatljiv, jednostavan i jedinstven korporativni identitet.

Usluge grafičkog dizajna

LOGO i Brend Dizajn

Profesionalni logo dizajn za vaše poslovanje.

Možemo osmisliti pojedinačna rešenja, redizajnirati postojeće vizuale ili napraviti potpuno novo i kompletno dizajn rešenje u vidu Brand Book-a kako bi se unapredio i usaglasio vaš prepoznatljiv brend identitet.

Korporativni identitet i Promotivni materijali

Profesionalni dizajn biznis karti, memoranduma, koverti, kao i korporativnih promotivnih poklona i pakovanja za vaše proizvode.

Dizajn kataloga i brošura

Jednostavan, čist i elegantan dizajn kataloga i brošura za vaše proizvode ili usluge, kao dizajn korica ili stranica za magazine, knjige ili biltene.

Web dizajn

Bez obzira da li je vaše poslovanje novo ili postojeće, potrebna mu je prisutnost na internetu kako bi ste komunicirali sa vašom ciljnom grupom i odisali profesionalnim stavom prema svom poslovanju. Koristeći jednostavan, user-friendly dizajn u WordPress-u, možemo kreirati zabavno i prijatno iskustvo za vaše korisnike i na taj način izdvojiti vaš sajt i poslovanje od konkurencije.

Web dizajn usluge

Web dizajn

Elegantan, čist i user-friendly dizajn internet stranice za vaše poslovanje. Možemo osmisliti najbolje Landing page dizajn rešenje, pojedinačne stranice ili kompletano dizajn rešenje vašeg sajta.

Izrada internet stranica

Dizajn i implenatcija sajta u WordPress-u. Redizajniranje ili potpuno nova internet stranica informativnog karaktera, kao i sa mogućnošću izrade web shop-a koristići Woocommerce.

Sadržaj

Korišćenjem ljučnih reči i objavljivanjem odgovarajućeg sadržaja na vašoj internet stranici, mogu vam pomoći da privučete, zadržite i zainteresujete vašu ciljnu grupu posetioca i na taj način podstaknem kvalitetniju interakciju i znatno veće interesovanje za vaše proizvode ili usluge.

UI & UX dizajn

Cilj UI dizajna je stvoriti upečatljiv, lep korisnički interfejs koji od korisnika izaziva emocionalni odgovor. Koncept UI uključuje šeme boja, rasporeda, tipografiju i sveukupni stil proizvoda sa jednim jednostavnim ciljem - postizanje atraktivnog vizuelnog izgleda.

UX dizajn pruža najbolja interaktivna rešenja koja su jednostavna za upotrebu i prijatna za korišćenje, kao i dizajn korisničkog interfejsa koji je atraktivan, funkcionalan i jednostavan za korisnika.

Na kraju, rezultati su jednostavni - korisničko iskustvo i uživanje u korišćenju proizvoda doprinosi boljim poslovnim rezultatima.

UI & UX usluge

UI Dizajn (User Interface)

Pomoću prilagođenog UI dizajna za vašu aplikaciju ili internet stranicu možemo napraviti atraktivna, intuitivna, elegantna rešenja i prijatno vizualno iskustvo za vaše korisnike.

UX Dizajn (User Experience)

Prilagođen UX dizajn može doprineti uzbudljivo iskustvo vašim korisnicima dok budu koristili vašu aplikaciju ili internet stranicu. Kako bi ste privukli i zaintersovali korisnike za vaše proivode ili usluge, korišćenje mora biti lako, intuitivno i zabavno za korišćenje.

Prilagođen dizajn za sve uređaje

Prilagođavanje sadržaja vaše internet stranice za desktop, tablet i mobilne uređaje.

I to nije sve!

Dodatne usluge

Mockup proizvoda

Izradom visokokvalitetnih jednobraznih fotografija vašeg proizvoda koje odišu stilom vašeg brenda mogu umnogome doprineti profesionalnijem i poželjnijem izgledu. Takođe, učiniće vašu internet stranicu profesionalnijom, verodostojnijom i pouzdanijom. Stvaranjem šablonskih rešenja i mockupa kreiraćete izgled koji je prepoznatljiv i elegantan i rešenja koja su kasnije mnogo lepša i lakša za prilagođavanje.

Mockup dizajn eneterijera i eksterijera

Ako želite da pretvorite vašu kancelariju, restoran, izlog ili bilo koji drugi prostor koji želite u nešto novo i osvežavajuće i želite da znate rezultate pre nego što primenite bilo kakve promene, mogu vam osmisliti plan koji će vam pomoći da vizuelizujete enterijer ili eksterijer željenog prostora na bolji način.

Mockup dizajn eneterijera i eksterijera može takođe biti idealan za sve kompanije koje žele da prodaju usluge brendiranja drugim objektima kako bi im ponudili vuzuelnu prezentaciju samog implemetiranja koje nude.

Usluge štampanja

Mogu vam pomoći u organizovanju usluge štampanja svih promotivnih materijala, kataloga, flajera i brendiranja prostora za vaše poslovanje.

"Only at the great height is enough space for wide wings"

Ukoliko istinski verujete da možete uraditi fantastične stvari i da vaš brend zaslužuje da bude originalan, primećen i sjajan, u pravu ste! Ja sam tu da vam pomognem u ostvarenju vaših ciljeva. 

Inspiriše me da radim na smelim projektima i uvek težim ka maksimalnoj posvećenosti u svemu što radim. Zbog toga se uvek radujem radu sa ljudima koji brinu o korisničkoj usluzi, estetici i onima koji sanjaju o pomeranju granica. 

4

Milica Luketic

Grafički dizajner

Kontaktirajte me
i započnite vašu besplatnu konsultaciju već danas!

Moje vodeće vrednosti u stvaranju prelepih, funkcionalnih vizuala su jednostavnost, posvećenost i očuvanje tradicije brenda. Recite mi više o vašem poslovanju i zajedno možemo osmisliti najbolja dizajn rešenja koja će doprineti odličnim poslovnim rezultatima.